HІКОПОЛЬ iз В’ячеславом Гуденком

Marina - 16 Листопада, 2016

HІКОПОЛЬ iз В’ячеславом Гуденком, фото-1

Маршрут «HІКОПОЛЬ iз В’ячеславом Гуденком» відкриває серію маршрутів від відомих особистостей, які розповідатимуть про своє місто — місто, в якому народилися або живуть. Та поєднуватиме ці маршрути не тільки це. Це маршрути від людей, які закохані у своє місто, які пишаються та опікуються ним.

 

В’ячеслав Гуденок — незвичайна людина. Він покинув із родиною велике місто та повернувся до рідного Нікополю. Більшість часу присвячує скульптурі та рисунку. Не дивлячись на те, що почав займатися творчістю досить недавно, у вересні його та його колегу Тетяну Максимчук було запрошено на одну з найвизначніших подій в скульптурному житті країни (ні, не помилка, саме країни) — «Скульптурний цех» в рамках «ГогольFest», що відбувся у Києві (докладніше тут.)

Ознайомитися з маршрутом можна тут.

 

Запрошуємо Вас на прогулянку із віртуальними гідами у Telegram та Facebook Messenger, а також за допомогою мобільного додатку для Android. І не забувайте, що будь-який маршрут на платформі можна також роздрукувати або експортувати в Google Maps (Maps.Me)!

Ви можете також додавати свої тематичні маршрути.