Знайомтеся, кіноОдеса!

Information Office UnexploredCity - 16 Жовтня, 2020

Знайомтеся, кіноОдеса!, фото-1

Українська кіноперлина – саме такий вислів можна почути про Одесу. Мова про щорічний фестиваль кіно на березі моря чи щось більше? Розібратися допоможе інтерактивний кіномаршрут Одесою – MoreFilm.Fun, що зібрав 15 локацій з усього міста, які стали кадрами відомих українських та зарубіжних фільмів.

В Одесі знімалися всесвітньовідомі актори: Джейсон Стейтем та Елайджа Вуд. Уявляєте, вони прогулювалися знайомими Одеськими вуличками та легендарними місцями, які стали невід’ємною частиною відомих фільмів: Потьомкінські сходи, пляж «Аркадія», Молдованка…

А тепер дізнатися більше про кожну з локацій, які стали кадрами з відомих кінострічок, та насолодитися Одесою можна у форматі онлайн.

Ви можете ознайомитися з маршрутом на сайті, роздрукувати його або вигрузити на GoogleMaps.

А для гостей та жителів Одеси є цікава можливість — натиснувши на кнопку «Використовувати в Telegram», можна завантажити маршрут в чат-боті й познайомитися з новою Одесою. 15 локацій — 15 фільмів.

Маршрут доступний двома мовами — українською та англійською.

Познайомитися із Одесою, яка у кінострічках зіграла стільки міст — від Лос-Анджелесу до Будапешту; дізнатися, де знімали відомі фільми, серед яких класика українського кінематографу, що стала світовою, сучасне українське кіно й голлівудські стрічки; знайти локації, на яких відбувався весь кінопроцес?

Тепер це завдання вирішується легко. Із кіномаршрутом MoreFilm.Fun.

Відчути себе зіркою кіно та побачити локації, де знімали улюблені фільми, можна вже сьогодні: «Поринь у світ кіно».

Слідкуйте за новинами проєкту в соціальних мережах (Facebook, Instagram, YouTube)