Володимирською із паном Ігорем Гиричем

Marina - 17 Липня, 2017

Володимирською із паном Ігорем Гиричем, фото-1

Чи знає хтось Київ краще за історика, дослідника міста, автора багатьох книг, присвячених столиці, Ігоря Гирича? Навряд.

Ми раді запросити Вас пройти нашим новим маршрутом «Володимирською із паном Гиричем», розробленим видатним науковцем.

 

Ігор Гирич — історик, фахівець з проблем історії культури та політичної думки, джерелознавства,  історіографії, києвознавець, журналіст, в якого за плечима чимало публікацій та виданих книг, зокрема «Історичні причини наших поразок і перемог» (2011) «Концептуальні проблеми історії України» (2011), «Київ ХІХ – ХХІ: путівник» (2013), «Київ: люди і будинки» (2016).

Пан Ігор — старший науковий співробітник Інституту української археографії та джерелознавства, дійсний член УІТ та Наукового товариства ім. Тараса Шевченка, член-кореспондент Української вільної Академії наук (США).

 

Маршрут доступний трьома мовами — українською, англійською та російською.

Ознайомитися з маршрутом можна тут.

 

Запрошуємо Вас на прогулянку із віртуальними гідами у Telegram та Facebook Messenger, а також за допомогою мобільного додатку для Android. І не забувайте, що будь-який маршрут на платформі можна також роздрукувати або експортувати в Google Maps (Maps.Me)!

Ви можете також додавати свої тематичні маршрути.

 

P.S. Ви теж можете долучитись до розробки свого власного маршруту. Для цього реєструйтесь на Першій українській соціальній туристичній платформі та розповідайте про своє улюблене місто і місця, які вас надихають.

 

P.P.S. А на тих, хто пройде весь маршрут у Telegram-помічнику, чекає подарунок. Який?

Вирушайте в подорож та дізнайтеся самі!

Володимирською із паном Ігорем Гиричем, фото-2
Володимирською із паном Ігорем Гиричем, фото-3