Вивчати міста відтепер і польською. Перше місто – Дрогобич

Maryan@ - 21 Лютого, 2018

Вивчати міста відтепер і польською. Перше місто – Дрогобич, фото-1

Нарешті! У день екскурсовода маємо чудову новину: наші маршрути на платформі відтепер — ще й польською!

Ви вже можете запрошувати польських друзів подорожувати Україною, навіть якщо не зможете увесь час проводити з ними – ми допоможемо вам у цьому! І перше місто, яке з‘являється на нашій польській туристичній мапі — Дрогобич.

Дрогобицький Туристично-інформаційний центр розробив маршрут «Місцями Бруно Шульца в Дрогобичі», що відкриває для мандрівників красу міста, яке так любив митець.

Вивчати міста відтепер і польською. Перше місто – Дрогобич, фото-2

Бруно Шульц — знаменитий письменник, художник, графік, що народився і жив у Дрогобичі на Львівщині. Місто настільки захопило митця, що у своїй творчості він часто звертається до його опису, зокрема у «Санаторії під Клепсидрою», в «Цинамонових крамницях» та інших оповіданнях.

Вперше маршрут доступний 4-ма мовами: українською, англійською, російською та польською. Польському перекладу завдячуємо Руслані Балазюк. Стежте за нашими анонсами, адже незабаром окрім Дрогобича, польською мовою будуть доспупні маршрути Луцьком та Києвом. Незабаром польська з’явиться й у ботах, тож знайомитися з нашими містами можна буде не тільки на платформі, а й вивчаючи місто.

 

Запрошуємо Вас на прогулянку із віртуальними гідами у Telegram та Facebook Messenger, а також за допомогою мобільного додатку для Android. І не забувайте, що будь-який маршрут на платформі можна також роздрукувати або експортувати в Google Maps (Maps.Me)!

Пам’ятайте, Ви також можете додавати свої тематичні маршрути на нашому сайті. Долучайтесь та діліться відкриттями!