Art Vs. Panic #1

Marina - 18 Березня, 2020

Art Vs. Panic #1, фото-1

Розпочинаємо серію приємних новин зі світу мистецтва, яка отримала назву “Art Vs. Panic”.

Перший випуск присвячено ініціативі #TogetherAtHome.

16 березня на офіційній сторінці групи “Coldplay”в інстаграмі її соліст Кріс Мартін вийшов в прямий ефір, запросивши фанатів на живий концерт. 30 хвилин він спілкувався з ними, просив в коментарях поділитися враженнями щодо ситуації в країні у кожного, намагався підбадьорити. Він виконав, акомпонуючи собі на фортепіано та гітарі, такі пісні: “A Sky Full Of Stars”, “Trouble”, “Viva La Vida”, “Green Eyes”, “Clocks”, “Up & Up”, а також зробив невеликі кавери на пісні ”As Time Goes By” гурту Casablanca та “Life On Mars” Девіда Боуі. Наостанок він запросив відвідати сайт Global Citizen всіх, в кого ще залишились питання щодо коронавірусу, а також передав естафету виконавцеві та композитору Джону Леджендові, який вже 17 березня провів свій домашній концерт разом з дружиною та донькою, в свою чергу запросивши підтримати ініціативу виконавця Мігуеля та Чарлі Пута

17 березня фанати гурту “The HardKiss” мали змогу почути потужний голос солістки Юлії Саніної (відео буде доступно ще кілька годин в її профілі в інстаграмі), яка також приєдналася до ініціативи #TogetherAtHome та виконала наживо багато відомих пісень, в тому числі пісню “Вільна”, на яку так чекали її підписники. Незабаром на сторінках — включення від Джамали, яка вже підтвердила свою участь у флешмобі, та Тіни Кароль.

Також онлайн-концерти провели гурти Dropkick Murphys, присвятивши виступ дню Святого Патріка, виконавець кантрі Кейт Урбан, YungBlud, Cristine and The Queens.