Contact Line

Information Office UnexploredCity - 6 Жовтня, 2020

Contact Line, фото-1

«Листи незнайомому другу з Нью-Йорка» в 2017 році, «Contact Line» в 2020. Насправді, історія розпочинається в 2010 в Лондоні, коли Ольга Данилюк вступає до Центральної школи сценічної мови та драматичного мистецтва (Royal School of Speech and Drama) та починає працювати над дисертацією на тему «Віртуальна правда. Роль медіа в сучасних військових конфліктах». Невдовзі теоретична праця перетворюється в практичну роботу…

В квітні 2014 року спалахує війна на Донбасі. Ольга повертається до України, починаючи дослідження прифронтової зони, приділяючи особливу увагу підліткам. Так виникає вистава «Листи незнайомому другу з Нью-Йорка», як спроба мирного населення заговорити із країною та світом, розказати історію невеликого містечка Новгородське голосами шістнадцятьох дітей, що грають самих себе. 

«Contact Line» — ще одна спроба. На цей раз вони намагаються показати війну очима молоді, що живе по різні сторони лінії розмежування.

Contact Line, фото-2

Що робити, коли дві сторони не чують один одного?

Зробити це разом з дітьми, які пережили це. Або й досі переживають. Допомогти показати та усвідомити існуючий біль. Спробувати його пережити. 

Креативна команда:
Актори – 10 молодих людей, які понад шість років живуть в умовах війни: Андрій Ковальчук, Есміра Гасанова, Кирил Дем’янов, Людмила Редька, Микита Талаш, Каріна Варфоломієва, Денис Нижинковський, Анастасія Орлова, Ангеліна Голікова, Оксана Котлярова.
Режисерка: Ольга Данилюк, британська та українська режисерка, засновниця та директорка ГО «Я-ДіЮ».
Драматурги: Діма Левицький, Ольга Данилюк
Сценограф: Федір Александрович

Подивитися уривок включення наживо

Промо-відео

Приєднатися до спільноти проєкту в фейсбуці та інстаграмі