Art Vs. Panic #4

Marina - 22 Березня, 2020

Art Vs. Panic #4, фото-1

ArtVsPanic — серія приємних новин зі світу мистецтва, що створена з метою протистояння паніці в суспільстві шляхом підтримки один одного. Ділимося знахідками, новими знаннями та навичками. 

Четвертий випуск присвячено UnitedWeStream, ініціативі берлінських клубів, що створили єдину платформу для трансляцій діджейських сетів, живої музики та виступів артистів в режимі реального часу.  

13 березня клуби Берліна були вимушені зачинити свої двері через карантин. Близько 9000 співробітників опинилися без роботи. Виникла ідея об’єднати зусилля та стрімити онлайн. Так виник проект UnitedWeStream, на якому зібрані стріми від таких вельми відомих навіть за межами Німеччини клубів, як Kater Blau, Klunkerkranich, Golden Gate, Anomalie, GriessMuehle, Ipse, YAAM, SilverWings Club, HolzMarkt 25, Bulbul Berlin та SO36. 

Засновники платформи запрошують всіх небайдужих підтримати улюблені клуби, купивши фірмові товари або зробивши свій внесок на ресурсі betterplace на рахунок Фонду Порятунку. На 22 березня зібрано 11% від запланованої суми (завдяки пожертвам 3914 людей). Зібрані кошти планують витратити на підтримку клубів та 8% передати до Фонду підтримки порятунку цивільного населення.

UnitedWeStream — весь спектр нічного клубного життя Берліну на одній платформі.