Art Vs. Panic #14

Marina - 7 Квітня, 2020

Art Vs. Panic #14, фото-1

ArtVsPanic — серія новин зі світу мистецтва, що створена з метою протистояння паніці шляхом підтримки один одного.

Чотирнадцятий випуск присвячено спорту, який підтримує нас в період карантину та дозволяє нам тримати себе в формі.

Йога, кардіо, танці, мікс практик — обирайте свій варіант та залишайтеся активними.

Біг

Починаємо з бігової команди Tribe10, які не можуть залишатися без фізичних навантажень ні за яких обставин, навіть через карантин. Тому запускають челендж #скажиОПкарантину.

Христина Стуй, легкоатлетка, бронзова призерка Олімпіади в Лондоні в 2012 році, яка за сумісництвом є однією з лідерок Tribe10, щодня викладає коротке відео, в якому дає завдання з декількох вправ. Задача учасника – виконати вправи, зняти їх виконання на відео, виклавши його з хештегом до 00:00 в соц мережі. 14 відео. 14 днів завдань. Команда обіцяла нагородити призами найактивніших. Наразі #скажиОПкарантину завершено, але всі відео доступні в профілі крю.

Функціональні тренування

Сфокусовані на індивідуальних тренуваннях та преміум-сегменті, Fizika.ua вирішила «відкрити двері» та запросити всіх бажаючих до занять в онлайн-форматі, періодично пропонуючи безкоштовні персональні тренування, надаючи інформаційну підтримку (в т.ч. з питань з дієтології). Приєднатися до безкоштовних стрімів можна о 10:00 та 19:00 з понеділка по суботу на інстаграм-сторінці Fizika.

Танці

Танцювальний центр MyWay вирішив також не залишати свою армію учнів без занять.

30 березня центр розпочав перший тиждень трансляцій майстер-класів, лекцій та майстер-таймів від викладачів центру та запрошених майстрів. 06 квітня стартував другий тиждень.

Анонсовані такі заняття:

  • 08.04.2020 19:00 — Waacking with Masha Kozlova
  • 09.04.2020 19:00 — Breaking Basics with Sasha Le
  • 10.04.2020 16:00 — Choreo with Sasha Putilov
  • 11.04.2020 19:00 — Contemporary&Stretching with Sviat Sherstiuk
  • 12.04.2020 12:00 — Stretching with Nastia Khomenko

MyWay запрошує своїх студентів ділитися досягненнями на власних сторінках, супроводжуючи відео хештегом #MyHomeDance.  

 

Лідери думок та зірки теж не залишають своїх шанувальників без фізичних вправ. Впродовж цих тижнів Надя Дорофеєва та Даша Кацуріна проводили онлайн-тренування на своїх інстаграм-сторінках, розповідаючи про своє життя в період карантину.

Відома співачка та тренерка вокального шоу «X-Factor», а також засновниця власного бренду спортивного одягу NKSport Настя Каменських проводить онлайн-тренування зі своєю багатомільйонною аудиторією на сторінці в інстаграмі 3 рази на тиждень — щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці о 9:00.

 

Йога

Спільнота «Йоги без кордонів» (YogisWithoutBorders) швидко відреагувала на ситуацію та вже 19 березня розпочала серію трансляцій із тренерами з різних країн. Вони обрали платформу фейсбуку, тому відео доступні всім тим, хто пропустив онлайн-заняття або починає пізніше. Перелік відео, що вже вийшли:

 

Art Vs. Panic #14, фото-2

Команда інструкторів студії WeLoveYoga також не залишились осторонь, пропонуючи скористатися нагодою та присвятити цей час собі. 16 березня дівчата запустили онлайн-марафон «Хатха-йога Онлайн» на сторінці студії у фейсбуці з понеділка по п’ятницю вранці об 11:00 до 12:15 та ввечері з 19:30 до 20:45.

«Українська федерація йоги» викохала багаточисельну аудиторію інструкторів та учнів, які практикують у найвіддаленіших куточках планети різноманітні практики від класичної йоги до йога-патта. В цей період вони ще раз мали змогу відчути спільність. На сторінці в фейсбуці можна ознайомитися з переліком занять від тих, хто бажає ділитися.

Піклуйтеся про себе.

Залишайтеся здоровими.