Ужгород з Владиславом Товтином: історичний центр

Maryan@ - 6 Березня, 2018

Ужгород з Владиславом Товтином: історичний центр, фото-1

Один з найочікуваніших наших маршрутів — найзахіднішим обласним центром України — Ужгородом! Гідом у прогулянці історичною частиною міста буде Владислав Товтин — історик, краєзнавець, екскурсовод. Владислав закінчив історичний факультет Ужгородського університету та понад 10 років проводить екскурсії містом та околицями. Цікавиться історичним краєзнавством, локальною гастрономією, пішоходними та велосипедними мандрівками Карпатами.

Піша прогулянка історичним центром Ужгорода — перший із запланованих маршрутів від Владислава для UnexploredCity. Вирушаймо та очікуймо його нових мандрівок, адже теплі дні весни і цвітіння сакур — не за горами (тобто географічно таки за горами, але в часовому вимірі — вже близько), а це значить, що Ужгород зокрема та Закарпаття загалом імовірно увійдуть у ваші плани на подорожі.

 

Запрошуємо на прогулянку із віртуальними гідами у Telegram та Facebook Messenger, а також за допомогою мобільного додатку для Android. І не забувайте, що будь-який маршрут на платформі можна також роздрукувати або експортувати в Google Maps (Maps.Me)!

Пам’ятайте, Ви також можете додавати свої тематичні маршрути на нашому сайті. Долучайтесь та діліться відкриттями!